JazzLab

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

31 mei 2024
Kouter 29
9000 | Gent
Ha Concerts
Dans Kapot
31 mei 2024 20.15 uur
Kouter 29
9000 | Gent
Ha Concerts
Eindfeest 30 jaar JazzLab & W.E.R.F. Records
Mòs ensemble – Sonic Hug – Dans Kapot
31 mei 2024
Kouter 29
9000 | Gent
Ha Concerts
Louise van den Heuvel ‘Sonic Hug’
30 JAAR JAZZLAB / ALBUM RELEASE TOURNEE
OERHERT
JAZZLAB / ALBUM RELEASE TOURNEE
OERHERT
JAZZLAB / ALBUM RELEASE TOURNEE

PARTNERS

Tijdens seizoen 2023-'24 vierde JazzLab zijn 30ste verjaardag. Dat deden we met drie projecten waarvoor we de krachten bundelden met W.E.R.F. Records, dat ook 30 kaarsjes uitblies. De twee partners gaven een carte blanche aan een jong talent (Louise van den Heuvel), zetten een icoon van de Belgische jazz in de kijker (Chris Joris) en presenteerden een multidisciplinair project (Dans Kapot met A Small World).

Daarnaast waren er nog tournees van aanstormend talent Gert-Jan Dreessen, die een fantastische band rond zich verzamelende; gaf rietblazer Joachim Badenhorst zijn verbeelding de voorbije loop, ondersteund door een visuele bijdrage van niemand minder dan Rinus Van de Velde; gingen we de hort op met de intrigerende double bill met Eve Beuvens en OERHERT; en stelde gitarist Vitja Pauwels zijn groovende kwartet Early Life Forms voor. Ook het muzikale tekenproject Drawing Basses was weer van de partij. Kortom: het werd een seizoen vol ongemeen spannende en mooie Belgische jazz!

We sluiten ons seizoen af met een feest in Ha Concerts op 31 mei, met concerten van mòs ensemble, Sonic Hug en Dans Kapot. Iedereen welkom! Meer info & tickets vind je HIER.

OVERZICHT TOURNEES