Oproepen
en
kansen

Tournees, ambitieuze projecten en buitenkansen

 

JazzLab is voortdurend op zoek naar nieuwe geluiden en creaties. Op het moment dat een nieuw concertseizoen van start gaat, zijn we alweer bezig met de voorbereiding van het volgende. Heel wat jazz kruist vanzelf ons pad, maar we kunnen onmogelijk op de hoogte van alle nieuwe projecten die ontstaan. Aarzel daarom niet om ons te oveertuigen met een goed voorstel. Lees hieronder na hoe je je kandidaat kan stellen voor een tournee. Elk seizoen presenteren we ook een Impuls-tournee, voor ambitieuze projecten die meer voorbereiding en budget vragen dan een klassieke tournee met een working band.

Daarnaast doen we regelmatig ook andere oproepen voor evenementen waar we bij betrokken worden. JazzLab zorgt zo al jaren voor de pre-selectie van de Belgische inzendingen voor het prestigieuze Concours Tremplin Jazz d'Avignon en zijn we co-organisator van Belgium Booms.

Wil je je van de beste kant laten zien tijdens de volgende European Jazz Conference, de grootste jaarlijkse bijeenkomst van professionals uit de jazz- en creatieve muzieksector in Europa, die in 2024 in Gent georganiseerd wordt, lees dan zeker de info hieronder!