Tickets
en
abonnementen

Tarieven en reservaties

De ticketprijzen variëren naargelang de voorstelling of het concert. Bij festivals, double bills, samenwerkingen met partnerorganisaties of try-outs gelden soms andere tarieven. Ook kan het zijn dat reducties voor deze evenementen niet van toepassing zijn. Reducties zijn sowieso niet cumuleerbaar. De juiste ticketprijzen staan steeds vermeld bij ieder concert of voorstelling op de website.

We zullen tickets uitsluitend terugbetalen of eventueel ruilen voor een andere datum wanneer het evenement is geannuleerd. Belangrijk: tijdens dans- en theatervoorstellingen kan je als laatkomer helaas de zaal niet meer in, dit om artiesten én bezoekers niet te storen.

Tickets bestel je gemakkelijk via www.nona.be. Je betaalt er in een handomdraai via Bancontact, kredietkaart, overschrijving, de KBC Paybutton of de Podium Cadeaukaart. Dat gaat snel én veilig. Zo ben je meteen zeker van je plaats(en). Online bestellen kan tot daags voor het evenement. De dag zelf kan je – als er nog tickets beschikbaar zijn – steeds bij de avondkassa terecht.

Vanzelfsprekend kan je ook tickets telefonisch of via e-mail reserveren. Een reservatie is wel pas geldig zodra het bedrag op onze rekening staat. Naast de online betalingsopties of overschrijving aanvaardt kunstencentrum nona het Edenred Ticket Sport & Culture, de Sodexo Sport & Culture Pass, de Mechelenbon en de Nederlandse Podium Cadeaukaart. In onze bars en aan de avondkassa kan enkel digitaal betaald worden met een bankkaart of Payconiq.

Uitpas

Alle Mechelaars met een UiTpas kunnen bij nona cultuurpunten sparen. Een UiTpasnummer kan gratis online aangevraagd worden, een fysieke kaart is hierbij niet meer nodig. Aan ons onthaal staat een UiTzuil waarop je je UiTpas kan registreren. Aan bepaalde evenementen zijn UiT-voordelen gekoppeld.

Abonona

Kunstencentrum nona hanteert abonona als abonnementsformule. Het concept is eenvoudig: je koopt een abonona voor slechts 60 euro die je recht geeft op vier reguliere* concerten of voorstellingen naar keuze. Als trouwe nona- bezoeker hoef je dus niet te twijfelen en ga je resoluut voor een abonona! Een abonona is geldig tot en met 30 juni 2024. Het abonnement is strikt persoonlijk, je kan dus per abonona 1 ticket voor een voorstelling of concert reserveren. *Voor evenementen zoals C0N10UR, Lunar, BRAND!, Genesis en BROEK gelden andere tarieven. Hiervoor is een abonona niet van toepassing. Onze website is steeds de referentie voor alle tarieven.

Nonakado

Een meer universeel en waarde(n)vol geschenk dan een avond kunst en cultuur is moeilijk denkbaar. Daarom bieden we je de mogelijkheid om iemand te verrassen met een nonakado. Deze geschenkcheque is online verkrijgbaar. Het exacte bedrag is vrij te kiezen. Een nonakado is precies één jaar geldig en kan worden gebruikt om tickets of abonnementen te reserveren voor alle voorstellingen en concerten in ons kunstencentrum. Is de waarde van de cheque nog niet opgebruikt, dan kan de ontvanger het resterende bedrag nog altijd gebruiken voor een ander concert of voorstelling.

Wachtlijst

Is een concert of voorstelling uitverkocht, dan loont het toch vaak om je op de wachtlijst te zetten. Vanzelfsprekend kunnen we nooit een plaats garanderen, maar de ervaring leert dat er last minute toch geregeld nog enkele plaatsen vrijkomen. Aanmelden voor de wachtlijst kan online door op de knop ‘WACHTLIJST’ te klikken, via 015 20 37 80 of info [at] nona.be. Ben je aangemeld en er komt een plaats vrij, dan zullen we jou daarvan op de hoogte brengen. Aanmelden aan de avondkassa, vanaf een uur vóór aanvang van het evenement, is ook steeds een optie (maar geen garantie op een plaats, natuurlijk).

European Disability Card

Kunstencentrum nona is partner van de European Disability Card. Begeleiders van mensen met een EDC-kaart krijgen een vrijkaart, vooraf te reserveren via info [at] nona.be of 015 20 37 80 (zie ook ‘Toegankelijkheid’).

Museumpas - Contour Biennale

Kunstencentrum nona gaat tijdens de Contour Biennale een samenwerking aan met museumPASSmusées. Museumpashouders kunnen gratis naar de doorlopende tentoonstelling en het C0N10UR-filmprogramma in Cinema Lumière Mechelen (exclusief filmpremières). De live-evenementen tijdens de biënnale in kunstencentrum nona vallen niet onder deze regeling.