Zaalhuur
specificaties

Details en prijzen zaalhuur


Hieronder vind je alle basisin­for­matie omtrent het huren van de zalen in onze beiden complexen. Voor alle details: aarzel niet om ons te contac­teren voor aanvul­lende informatie en/​of vrijblij­vende offerte­-aanvraag:

> per info [at] nona.be (subject: Info%20zaalhuur) (mail)target="_blank"

> per telefoon: 015 20 37 80

(c) Bart Vanvoorden

Specificaties en basisprijzen

Uitgangspunten

Voor onze basisprijzen vertrekken we van de volgende premisses:

Bij de huur van het forum als vergaderzaal voorzien we op aanvraag een eenvou­dige beamer en een projec­tie­scherm. Water, koffie en thee zijn ter beschik­king. De maximum­ca­pa­ci­teit voor vergade­ringen is 25 personen. De prijs is berekend op een ochtend- of namiddag­ver­ga­de­ring van maximum vier uur. Dagprijs op aanvraag.

Bij de huur van de ruimten voor grotere events (+25 personen) voorzien we standaard bediening aan de bar. Je kan deze zalen vrij van cateraar huren. Dranken neem je in principe bij ons af. De tarief­kaart van het lopende seizoen is bepalend voor de drankprijzen.

Bij huur van de theaterzalen zijn de andere ruimtes van het gebouw steeds inbegrepen. Bij de gouden zaal zijn dit bar en forum, in de oude zaal is dit de bar en de foyer. De tribunes van de theater­zalen zijn standaard uitgeschoven en het speelop­per­vlak beschermen we met zwarte vloerbe­dek­king. Eenvou­dige techni­sche ondersteu­ning zoals voor het uitlichten van een spreker of het voorzien van een microfoon en statief is begrepen in de prijs. Voor meer doorge­dreven techni­sche vereisten (concerten, voorstel­lingen), extra meubilair of catering maken wij voor jou graag een offerte op maat.

Wij stellen een goede relatie met onze buren op prijs. Bij avondac­ti­vi­teiten is 2:00 daarom het sluitingsuur.

Beschikbaarheid

Wij verhuren onze zalen het hele seizoen lang, van september t.e.m. juni. Als kunsten­cen­trum geven wij vanzelf­spre­kend steeds voorrang aan de artistieke planning van het huis. In de maanden juli en augustus is kunsten­cen­trum nona niet open voor publiek en kan je de zalen helaas niet huren.

Impressies gouden zaal

(c) kunstencentrum nona
(c) Sofie Jaspers
(c) Sofie Jaspers
(c) Sofie Jaspers

Impressies oude zaal

(c) kunstencentrum nona
(c) kunstencentrum nona
(c) kunstencentrum nona
(c) kunstencentrum nona