BROEK

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

PARTNERS

14-16 & 21-23 JUNI

BROEK is een tweejaarlijks uitbundig openluchtfestival in het prachtige Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark. De vierde editie gaat van drie naar zes dagen, met tien zeer uiteenlopende theater- en dansvoorstellingen: een dubbele dosis kijk- en luisterplezier! We mikken deze keer zowel op grote en uitbundige, als kleine en intimistische producties, met aandacht voor gevestigde waarden én voor jonge makers. Het aanbod wordt bovendien nieuwer dan ooit, met twee avant-premières en een creatieopdracht. Bovendien heeft deze editie, door de koppeling aan stadsfestival Construct Europe, een uitgesproken Europese tint in de programmatie.

BAR BROEK

Op BAR BROEK, het gezelligste zomerterras van Mechelen, geniet je opnieuw van heerlijke streetfood en lokale drankjes, ook als je naast een ticket greep. 
De zomerbar opent op vrijdag om 17 uur en op zaterdag en zondag al om 14 uur. De foodtrucks openen steeds om 17 uur. Je bent dus van harte welkom om iets te komen drinken en eten!

Kom genieten van een fris 'Kruiperke' of 'BRUUR.' en heerlijke wijnen van The Neck die ons eigen aanbod aan frisdrank en bieren perfect aanvullen. We zorgen gedurende de twee weekends voor een afwisselend, gevarieerd aanbod aan streetfood: Verace met pizza's, Yumbel met thaise gerechten, Pasta di Lara met de zuiderse keuken, Rachel's en Delicious Burgers met sappige burgers, de Krokfiets met krokante croques en Orthello met koffie en ijs staan te popelen om je te verwennen met al hun lekkers, op één of beide festivalweekends.

Locatie
Het festival vindt plaats op het Provin­ciaal Groendomein Vrijbroek­park - Ridder Dessain­laan 65, 2800 Mechelen. Bij alle ingangen zal je via signali­satie vlot de weg vinden naar BAR BROEK. Kom bij voorkeur naar het festival met de fiets en/of het openbaar vervoer. Je fiets kan je parkeren vlak naast BAR BROEK. Kom je met de wagen? Parkeer dan op Parking Eekhoorn (overkant Mechelseweg 60). Volg daarna de pijlen naar BAR BROEK: via de Hombeeksesteenweg en vervolgens de Potaardestraat bereik je het festivalterrein in tien minuten.

Het volledige tijdsschema voor beide weekends vind je hier.

 

Op vrijdag 14 juni wordt het festival ingeluid met een live uitzending van Radio 1-programma Culture Club. Zet je er gezellig bij terwijl radio host Michael De Cock in gesprek gaat met o.m. festivalartiesten Charles Pas en Ruben Mardulier, auteur Paul Verrept en live muziek van Bodem (duo). Van 18:00-20:00.