SPEELDATA

17 november 2024
Toekomstlaan 5
3910 | Pelt
Schouwburg Dommelhof Pelt
Motives Festival 2024
MOTIVES FOR JAZZ & JAZZLAB

Motives Festival
2024

MOTIVES FOR JAZZ & JAZZLAB

Motives For Jazz wil de Limburgse jazzscene helpen vormen en spreiden door nieuwe initiatieven op te starten, projecten te ondersteunen en cultuurbruggen te bouwen naar Vlaanderen, Brussel, Euregio Maas-Rijn en Europa. Het nieuwe jaarlijkse, nomadische Motives Festival toont nieuwe, boeiende jazzprojecten aan een internationaal publiek in Limburgs toperfgoed.

Op 17 november 2024 vindt in het Dommelhof in Pelt het Motives Festival plaats. Meteen wordt de toon gezet voor een jaarlijks terugkerend festival met internationale uitstraling en vol Limburgse accenten in de programmatie. Naast een enthousiast jazzpubliek worden ook concertorganisatoren en promotoren uitgenodigd in een professioneel kader. 
 

Op de affiche: een veelbelovende mix van stijlen, geluiden en generaties, met vooral veel verrassende combinaties en invloeden. Van chanson naar Griekse mythologie, van Noord-Afrikaanse tradities naar martial arts en moderne jazzvarianten, het komt allemaal samen op een dag in het teken van de ontdekking.

(c) Motives for Jazz